[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Kaj ke se odrzi drzavniot?  XML
Forum Index » Државни натпревари
Author Message
jovankJoined: 01/01/2010 16:17:42
Messages: 127
Offline

Se znae kaj ke se odrzi drzavniot?
[MSN]
tStojkovskiJoined: 13/02/2010 14:23:00
Messages: 108
Location: Гостивар
Offline

веројатно не штом немаат објавено :S
[Email] [MSN]
jovankJoined: 01/01/2010 16:17:42
Messages: 127
Offline

Uste ne se znae? Ima uste 5 dena do drzavniot
[MSN]
Bojan KostadinovJoined: 08/10/2009 13:56:21
Messages: 89
Offline

Не ме фаќајте за збор, но колку што знам јас...

   Државен натпревар - 16-18.04.2010 - Институт за информатика - ПМФ Скопје
   Македонска Олимпијада - 08.05.2010 - Средно училиште "Добри Даскалов" - Кавадарци

За сигурно, најдобро би било да си ги прашате менторите

This message was edited 1 time. Last update was at 10/04/2010 19:43:42

tStojkovskiJoined: 13/02/2010 14:23:00
Messages: 108
Location: Гостивар
Offline

Услови за учество на натпреварот за поканетите учесници

* Натпреварувачите мора да бидат пријавени на natprevarATgmail.com од страна на нивниот ментор или професор - претставник на училиштето во кое што учат најдоцна до 07.04. Листата на пријавени учесници ќе биде објавена и конечна. Во пријавата треба да се дадени точното име и презиме на натпреварувачот, година во која учи, училиште, град, група и идентификатор.
* Натпреварувачите за да можат да учествуваат на натпреварот се должни до 22.04 на сајтот http://www.z-trening.com да си отворат своја сметка и да решат НАЈМАЛКУ 10, 15 и 25 задачи соодветно за почетничка, основна и напредна група, по свој избор. На 22.04 ќе биде направена проверка за бројот на решени задачи за секој поканет ученик на државниот натпревар.

Миле Јованов -
Комисија за натпревари 2009

А тоа веројатно значи дека нема на 16ти да биде одржан.
[Email] [MSN]
Bojan KostadinovJoined: 08/10/2009 13:56:21
Messages: 89
Offline

tStojkovski, ова што го цитираше воопшто не важи за оваа година...
nikola3103


[Avatar]

Joined: 25/12/2009 16:09:56
Messages: 184
Offline

znaci ovaa godina nema nikakvi preduslovi za ucestvo na drzavniot natprevar taka? I bidejki gleam deka i ovaa godina ke bide vo PMF eden predlog od moja strana. Ne e loso nekogas i vo drug grad da se odrzi drzavniot ima i vo drugi gradovi fakultet po infomatika
jovankJoined: 01/01/2010 16:17:42
Messages: 127
Offline

a zosto agendata ispaga nekako cudno u firefox, ko da iskocuva od prozorecot?
[MSN]
stec_93Joined: 14/02/2010 15:24:35
Messages: 36
Offline

Na pmf ke bide
 
Forum Index » Државни натпревари
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team