[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Алгоритми и податочни структури  XML
Forum Index » Општа дискусија
Author Message
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

Чисто информативно, на mendo.mk сега постојат и предавања за учење на "Алгоритми и податочни структури".
Истите можете да ги најдете преку линкот "Алгоритми" (менито од левата страна), или преку делот "Тренинг" (па "Алгоритми").

Предавањата претставуваат продолжение на делот за учење на програмскиот јазик C++, со таа разлика што во новите материјали се зборува за алгоритми и податочни структури (со објаснување и решенија на некои задачи). Предавањата содржат програми, слики, анимации (каде што има потреба) и слично. Инаку, истите беа поставени на сајтот веќе неколку дена (така да некои од вас можеби и веќе знаат), но во меѓувреме беа додадени уште неколку работи така да затоа немаше најава до овој момент.
Ако имате некои забелешки или коментари, можете да ги напишете тука, или уште подобро да испратите приватна порака (преку форумов, или по емаил - го има во делот Помош).

This message was edited 1 time. Last update was at 08/12/2017 00:30:30

 
Forum Index » Општа дискусија
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team