[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Datumi  XML
Forum Index » Други натпревари
Author Message
BATIRJoined: 20/06/2015 16:36:50
Messages: 155
Offline

Zdravo. Koga otprilika kje bidat objaveni datumite za natprevarite 2018?
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

BATIR wrote:Zdravo. Koga otprilika kje bidat objaveni datumite za natprevarite 2018?

Мислам дека веќе има некои информации, на пример види тука http://cs.org.mk/index.php/natprevari/srednoobrazovanie/regionalennatprevar
Пишува XXVI РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 10.03.2018

Инаку, знам дека денес има состанок поврзан со натпреварите, така да (претпоставувам) ќе бидат објавени посериозни информации, повици до наставниците и слично во текот на следната недела.
BATIRJoined: 20/06/2015 16:36:50
Messages: 155
Offline

Fala mnogu
 
Forum Index » Други натпревари
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team