[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Regionalen natprevar 2018  XML
Forum Index » Општа дискусија
Author Message
BATIRJoined: 20/06/2015 16:36:50
Messages: 155
Offline

Zdravo, gi citav informaciite za natprevarite na ZIM, pisuva deka
Regionalniot kje se odrzi vo povekje region. Se znae
koi se tie?
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 445
Offline

BATIR wrote:Zdravo, gi citav informaciite za natprevarite na ZIM, pisuva deka
Regionalniot kje se odrzi vo povekje region. Se znae
koi se tie?

Мислам дека сеуште не (иако не сум баш вклучен во организацијата на тоа).
Имено, пишува дека
      "Изразување интерес на одредено училиште да биде домаќин се врши од страна на одговорен професор на natprevarATcs.org.mk, најдоцна до 26.02.2018",
така да логично ми е прво да се види кои училишта се заинтересирани да се домаќини, па потоа да се одлучи.
 
Forum Index » Општа дискусија
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team