[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Регионален 2018 дата  XML
Forum Index » Регионални натпревари
Author Message
ThePopivanovJoined: 24/09/2015 23:17:41
Messages: 16
Offline

Сигурни сте дека не ви е ставено погрешна дата за регионалниот натпревар? Пишува на 11 март а 11 март е недела, обично сабота беше O.o
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

ThePopivanov wrote:Сигурни сте дека не ви е ставено погрешна дата за регионалниот натпревар? Пишува на 11 март а 11 март е недела, обично сабота беше O.o

Не е грешка. Оригинално беше планиран за 10 март, ама, да цитирам од сајтот на ЗИМ
"Регионалниот натпревар годинава, по барање на повеќе ментори и учесници заради преклопување со други натпревари, ќе се одржи на 11.03. со почеток во 12:00 часот. Истиот ќе се одржи во неколку региони."
 
Forum Index » Регионални натпревари
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team