[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
MENDO C++ Boost Library  XML
Forum Index » Општа дискусија
Author Message
PerezJoined: 18/10/2014 18:53:59
Messages: 93
Offline

Дали ќе може да се користи библиотеката Boost за време на натпреварот ?

This message was edited 1 time. Last update was at 24/02/2018 11:54:19

MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

Perez wrote:Дали ќе може да се користи библиотеката Boost за време на натпреварот ?

Не. Генерално, се трудиме да бидат слични услови како на Балканските и Интернационалните Олимпијади по Информатика. Таму, колку што можам да видам, сеуште не е дозволено.
 
Forum Index » Општа дискусија
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team