[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Помош за задача(матрица)  XML
Forum Index » C/C++
Author Message
Kiko206Joined: 14/02/2017 13:51:23
Messages: 13
Offline

Имам проблем со задачата.Имам матрица(5х3) која ми е внесена преку иницијализирачка листа, и сакам да ги испечати по опаѓачки редослед односно од најголемиот до најмалиот број во низата а мене ми ја печати низата обратно од 15,44,13 итн.


This message was edited 1 time. Last update was at 08/03/2018 12:00:45

MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

Kiko206 wrote:Имам проблем со задачата.Имам матрица(5х3) која ми е внесена преку иницијализирачка листа, и сакам да ги испечати по опаѓачки редослед односно од најголемиот до најмалиот број во низата а мене ми ја печати низата обратно од 15,44,13 итн.

Главната грешка ти е во 39-та линија (така мене ми ја покажува), и треба да замениш

со
 
Forum Index » C/C++
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team