[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Confused .....  XML
Forum Index » Општа дискусија
Author Message
PerezJoined: 18/10/2014 18:53:59
Messages: 93
Offline

На страната на мендо - > Натпревари -> Регионален натпревар 2018 дава дека почнува во 12:00 а на здружение на информатичари кажуваат во 12:30
Кое да му верувам ?

This message was edited 1 time. Last update was at 10/03/2018 11:20:10

MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

Perez wrote:На страната на мендо - > Натпревари -> Регионален натпревар 2018 дава дека почнува во 12:00 а на здружение на информатичари кажуваат во 12:30
Кое да му верувам ?

Официјално натпреварот ќе почне во 12:30, ама не е лошо да се дојде и 30 минути порано.
Всушност, пишува и на сајтот на ЗИМ дека треба да се дојде порано, за "да може да се распределат натпреварувачите во соодветните простории".
 
Forum Index » Општа дискусија
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team