[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Државен натпревар преку мендо...  XML
Forum Index » Државни натпревари
Author Message
DevGeeK


[Avatar]

Joined: 25/12/2009 14:51:57
Messages: 30
Offline

Здраво,
дали ќе ги има задачите од државниот натпревар на сајтот, за да може да решаваат и тие што не се поканети ? Нормално резултатите нема да бидат земени во предвид.
bidikov



Joined: 12/02/2010 01:10:05
Messages: 16
Offline

Задачите ги има секогаш откако ќе заврши натпреварот ... а потоа и во делот тренинг ќе се појават ...

--
Владислав Бидиков
ФИНКИ систем инженер
nikola3103


[Avatar]

Joined: 25/12/2009 16:09:56
Messages: 184
Offline

se pojavija
 
Forum Index » Државни натпревари
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team