[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
ЈБОИ 2017  XML
Forum Index » Задачи од меѓународни натпревари
Author Message
petarsorJoined: 15/07/2018 11:58:27
Messages: 87
Offline

зошто во делот за интернационални натпревари нема задачи од ЈБОИ 2017?
има од сите други години
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

petarsor wrote:зошто во делот за интернационални натпревари нема задачи од ЈБОИ 2017?
има од сите други години

Ги има и задачите од ЈБОИ 2017 (под име ЕЈОИ), бидејќи натпреварите ЈБОИ и ЕЈОИ се оддржаа во исто време.

Цитат од сајтот на ЗИМ лани: http://cs.org.mk/index.php/novostin/329-jboi-ejoi-2017-medali
"По урнекот на досегашните јуниорски балкански олимпијади, оваа година за прв пат се организираше и Европска јуниорска олимпијада по информатика (ЕЈОИ), која се одржа заедно со ЈБОИ 2017 во Софија, Бугарија."
 
Forum Index » Задачи од меѓународни натпревари
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team