[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
МОИ и МЈОИ 2020  XML
Forum Index » Македонски Олимпијади
Author Message
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

На 18.08.2020 и 19.08.2020 се оддржа Македонската (Јуниорска) Олимпијада по информатика 2020. Согласно со генералните препораки за актуелната здравствена криза, МОИ и МЈОИ се оддржаа во скратен формат.

Повеќе информации можете да најдете на веб-сајтот на ЗИМ:
http://cs.org.mk/index.php/natprevari/srednoobrazovanie/makedonskaolimpijada-informatika

Задачите и тест случаите се веќе објавени во делот за тренинг на МЕНДО.
 
Forum Index » Македонски Олимпијади
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team