[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Последниот натпревар  XML
Forum Index » Македонски Олимпијади
Author Message
hristijanJoined: 24/01/2010 09:42:46
Messages: 49
Offline

Дали ќе може да ни кажете од каде беа земени задачите за последниот натпревар? Бојан рече дека биле од познати натпревари и не беше сигурен дека смее да ги објави, па ни рече тие што ги сакаат да ги побараат и јас одма после тоа му напишав приватна порака за да ми каже од каде се земени и уште чекам одговор..
jovankJoined: 01/01/2010 16:17:42
Messages: 127
Offline

и јас се согласувам, и ако може да ни кажете дали ќе има некои подготовки за IOI (некој електронски натпревар да направите со таа тежина или сл...)
[MSN]
Bojan KostadinovJoined: 08/10/2009 13:56:21
Messages: 89
Offline

Ако некој ги сака задачите од последниот натпревар, нека ми пише емаил.

Ова со приватните пораки изгледа не функционира како што треба.
ac1dJoined: 14/02/2010 13:33:00
Messages: 64
Offline

Ако добро ги разбрав не ги сакаат задачите туку местото од каде што се земени задачите

This message was edited 2 times. Last update was at 10/07/2010 01:33:02

 
Forum Index » Македонски Олимпијади
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team