[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
СОУ Јане Сандански-Струмица  XML
Forum Index » Добродојдовте!
Author Message
ГлоријаJoined: 19/02/2011 23:37:29
Messages: 12
Offline

Има ли некој друг освен мене од оваа гимназија?Да си подискутираме
tStojkovskiJoined: 13/02/2010 14:23:00
Messages: 108
Location: Гостивар
Offline

Тешко. Реално, многу тешко. Инаку, добредојде

This message was edited 1 time. Last update was at 20/02/2011 00:56:25

[Email] [MSN]
bedzoJoined: 18/01/2011 02:05:03
Messages: 234
Offline

Инаку кој школи спаѓат во регионот во кој е Струмица?
gucevskanJoined: 20/02/2011 08:49:10
Messages: 4
Offline

Мислам дека има ) На пример јас, Наталија
ПанчеваJoined: 19/01/2011 12:07:45
Messages: 2
Offline

хаха дали и ти ќе се натпреваруваш?
gucevskanJoined: 20/02/2011 08:49:10
Messages: 4
Offline

Да
ГлоријаJoined: 19/02/2011 23:37:29
Messages: 12
Offline

Хехе нате добредојде у нашта тема
беџо го знам,тстојковски не ама гледа се дека не е од нашто школо
која е панчева само,да не е некоја од програмски по презиме напишана,не ви ги знам ногу презимињата
nikola3103


[Avatar]

Joined: 25/12/2009 16:09:56
Messages: 184
Offline

Тстојковски па јас го знам
bedzoJoined: 18/01/2011 02:05:03
Messages: 234
Offline

Глорија wrote:Хехе нате добредојде у нашта тема
беџо го знам,тстојковски не ама гледа се дека не е од нашто школо
која е панчева само,да не е некоја од програмски по презиме напишана,не ви ги знам ногу презимињата

Фросина е
ГлоријаJoined: 19/02/2011 23:37:29
Messages: 12
Offline

Пак не ја знам
Значи не уче у мојто школо
bedzoJoined: 18/01/2011 02:05:03
Messages: 234
Offline

Со мене е бе шупел :Р

This message was edited 1 time. Last update was at 25/02/2011 16:24:07

MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

@bedzo: ти избришав дел од последната порака бидејќи содржи коментар за задачи од натпревар кој сеуште трае. Инаку, го променив и делот на кој (мислам) алудираше. Кога ќе заврши натпреварот ќе ти го вратам мислењето како што беше (од логовите) - па ќе ги коментираме задачите.

Сега засега (ова важи за сите), ако имате коментар или прашање за задачите можете да го користите линкот "Постави прашање?" кај соодветниот натпревар.

This message was edited 2 times. Last update was at 25/02/2011 16:29:58

bedzoJoined: 18/01/2011 02:05:03
Messages: 234
Offline

@MOI

Може да го добијам целото мислење мое по приватна порака бидејки заборавив што напишав ? :Р
komandosJoined: 15/02/2011 20:36:33
Messages: 8
Offline

здраво дечки
поздрав до беџо и компанија
nikola3103


[Avatar]

Joined: 25/12/2009 16:09:56
Messages: 184
Offline

Кој е командос? Само не ми викај "jas"
 
Forum Index » Добродојдовте!
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team