[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
ООУ "Крсте Петков Мисирков" - Гевгелија  XML
Forum Index » Добродојдовте!
Author Message
BorisJoined: 22/02/2011 22:15:36
Messages: 1
Offline

Здраво! Јас сум Борис Џотов од Гевгелија, ученик сум во петто одделение и се надевам дека добро ќе се дружиме!
 
Forum Index » Добродојдовте!
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team