[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Проблем со вчитување на сајтот  XML
Forum Index » Општа дискусија
Author Message
mariomakoJoined: 03/03/2011 12:27:04
Messages: 34
Offline

Здраво, денеска неможам да го вклучам сајтот mendo.mk Зошто? Премногу е споро со Гугл хром не го вклучува а со Мозила го вклучува но многу споро.

Поздрав
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

mariomako wrote:Здраво, денеска неможам да го вклучам сајтот mendo.mk Зошто? Премногу е споро со Гугл хром не го вклучува а со Мозила го вклучува но многу споро.

Поздрав

Ќе провериме.
tStojkovskiJoined: 13/02/2010 14:23:00
Messages: 108
Location: Гостивар
Offline

Да дури сега дојде
[Email] [MSN]
 
Forum Index » Општа дискусија
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team