[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Messages posted by: AtanasKostovski
Forum Index » Profile for AtanasKostovski » Messages posted by AtanasKostovski
Author Message
mprelevic wrote:Задачите од тест натпреварите до сега каде се поставени? Ги барав низ тренингот, но после надградбата не можев да ги пронајдам...


ги има тука на крај: http://mendo.mk/Training.do?cid=1
Во периодот наменет за подготовки, дали се бројат и задачите решени од категоријата „Научете C++“, или само од почетници/национални/интернационални ?
 
Forum Index » Profile for AtanasKostovski » Messages posted by AtanasKostovski
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team