[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Messages posted by: deniz
Forum Index » Profile for deniz » Messages posted by deniz
Author Message
mile wrote:Дечки,
планот за подготовките е да бидет на почеток на јуни. Но, мора да се земат предвид крајот на учебната година (можеби поправање оценки ), како и екстерните испити.
Дури може да договориме и два термина по 3-4 дена. Веројатно така ќе биде најзгодно.
Ајде, пишете тука кога би ви одговарало?!

Мое размислување (кое треба дополнително да се договара со сите ангажирани) е: 10ти јуни попладне - 13 јуни, и 17ти јуни - 20 јуни.


Знам дека со тоа што ќе ви пишам ќе ви го отежнам донесувањето крајна одлука, но морам да ве потсетам ДА НЕ НЕ ЗАБОРАВАТЕ НАС МАТУРАНТИТЕ.
Не знам дали деновите ќе бидат организирани како лани (задачи на денот + предавање + задача поврзана со предаваното) но предавањето од 12 јуни се поклопува со екстерната матура по мајчините јазици, додека на 17 јуни ни е училишната церемонија за доделување на дипломи за која треба да бидеме на лице место уште од 12 часот па се до некаде 5 попладне.
Особено ако покрај финалните тестирања, поени ќе ни носат и задачите од денот, барам 2те датуми кои ги наведов да бидат поместени.
 
Forum Index » Profile for deniz » Messages posted by deniz
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team