[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Messages posted by: makedonec
Forum Index » Profile for makedonec » Messages posted by makedonec
Author Message
Здраво, се викам Стефан, од Скопје сум, учам во Средното ЕлектроТехничко Училиште на Град Скопје „Михајло Пупин“, трета година сум, и знам повеќе „обични“ и web јазици и секако дизајнирање.
Сакам да предложам да се користи најновата верзија на Free Pascal IDE (2.4.2), 2.0.4 е прилично стара или пак да се замени со Dev Pascal како одличен и подобар IDE. Еве листа на бесплатни преведувачи.
+Имам и проблем:Програмата за задачата за Желката на тест електронските натпревари ми е готова. Се работи добро кога ја пуштам и тестирам кај мене, но тестирањето при испраќањето на решението наоѓа грешки(од 5 надоле). Незнам што е проблемот, но за примерите дадени со задачата, програмата работи добро, а и за кој било друг влез, со условите наведени таму.
 
Forum Index » Profile for makedonec » Messages posted by makedonec
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team