[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Messages posted by: kikefilip
Forum Index » Profile for kikefilip » Messages posted by kikefilip
Author Message
Ми треба помош дали некој знај како да ја реши оваа задача.


Да се креира телефонски именик. За секој претплатник да биде дадено Име,Презиме,Град, Телефонски број.Во именикот да бидат предвидени опции за: внесување,испис,пребарување. по име,презиме,град,телефонски број.По потреба да постои операција за бришење.Именикот да биде во секој момент при внесот сортиран.Програмата да се тестира со податоци за 10 претплатници.
 
Forum Index » Profile for kikefilip » Messages posted by kikefilip
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team