[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Messages posted by: komandos
Forum Index » Profile for komandos » Messages posted by komandos
Author Message
i dokazavte li ?
фала
sakam da prasam zosto zadacata moneti so ovaa resenie kazuva deak e 100% tocna, koga za vlez se barat 4 moneti a jas imam napraveno za 5.
#include <iostream>
using namespace std;
int main()
{
int i,j,petki=0,nuli=0;
int a[10];
for(i=0;i<5;i++)
{
cin>>a[i];
}
for(i=0;i<5;i++)
{
if(a[i]==5)
{
petki++;
}
}
for(i=0;i<5;i++)
{
if(a[i]==0)
{
nuli++;
}
}
if(petki>nuli)
{
cout<<nuli;
}
else
{cout<<petki;}
}

а кои се шансите да се прати тотално не точно решение, да помине на сите тест примери и да се добие 100 бода за задачата?
КАК СТЕ ЕКИПО ЈАС СУМ КИРЕ ВАШИОТ PROF ПО C++
хехе извинете што не се претставив јас сум Кире Јованов професорот по c++ во Јахја Кемал Струмица поздрав до сите се нај фино
поздрав до михајло пупин- школото кај што завршив средно образование
п.с. позз и до проф киро пракса што предава

здраво дечки
поздрав до беџо и компанија
 
Forum Index » Profile for komandos » Messages posted by komandos
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team