[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Messages posted by: Agachee
Forum Index » Profile for Agachee » Messages posted by Agachee
Author Message
Многу ме иритира ова, се мачев скоро пола саат да создадам логички код со кој во еден ред би ги внел сите влезни информации бидејќи нормално не ми ги прифаќа задачите како точни (Runtime Error (излезен код различен од 0)). И си решавав така и стигнав до Моќен Артефакт и добив 2/7 од овој ерор, другите точни.
Има ли некој совет да ми даде како да се отарасам од ова скроз? :@


image upload
 
Forum Index » Profile for Agachee » Messages posted by Agachee
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team