[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Messages posted by: gucevskan
Forum Index » Profile for gucevskan » Messages posted by gucevskan
Author Message
Да, за такви предмете е и на никој не му е јасно зашо учат програмски
Во гимназија природно математичко подрачје Б учат програмски во 3та година, а природно математичко А во 4та год, се друго е доброволно во секција
Да
Мислам дека има ) На пример јас, Наталија
 
Forum Index » Profile for gucevskan » Messages posted by gucevskan
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team