[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Messages posted by: dzonovM
Forum Index » Profile for dzonovM » Messages posted by dzonovM
Author Message
Пак без добри жени годинава ? :/
Последното решение на задачата се зема во предвид ?
Мојот ментор доаѓа во сабота јас сум таму во петок во 12:00
А петок, во колку каде ?


Локално точно, на серверот дава само на 3 примери Runtime error (код различен од 0) ...
оооо благодарам прилепчанец
немаше никогаш да ми текне
чудно шо уствари ги печате локално ..

Локално 13 и 14 тест пример ми ги печате:
prozorec 1 и pozadina како што и треба да ги печате, а дава погрешен резултат
Дали има листа кои ментори имаат потврдено, бидејќи јас ногу слабо се гледам со професорката и не знам дали ме има пријавено ... Ако не јас сам потврдувам пошто секако сум сам ..
Не трошам јадење, единствена потрошувачка шо ќе ја имаш ќе биде да се истуширам и струја за лаптопо, иначе може и на земја да спијам
Има ли некој шо у куќата ќе прима манијак или да одам да престојувам кај пријатели, зборам за државнио 27 и 28 вечерите..

Барам:
-Да ме запознае со барем една цура 18+ шо не е IT интелект
-8 саата кревет каде да отспијам

Нудам:
-Ручок у 7ца
-и 10ина кафиња у тие 3 дена пошто ретко станувам од кафе ..

P.S. да има забава
изоди ја под дебагер и стринговите се у ред(и сите ко ги иницијализирам на " ") не се бесконечни сега, и па паѓа затоа ја постира ..> Run 1: Execution error: Your program (`beads') exited with signal
#11 (segmentation violation [maybe caused by accessing memory out
of bounds, array indexing out of bounds, using a bad pointer
(failed open(), failed malloc), or going over the maximum
specified memory limit]). The program ran for 0.000 CPU seconds
before the signal. It used 3176 KB of memory.

------ Data for Run 1 ------
29
wwwbbrwrbrbrrbrbrwrwwrbwrwrrb
----------------------------

Првио пат ми даде error на тест пример смени нешто и сеа па истата глупост со стринго ... (паѓа програмата :s)
20тио тест пример Погрешен резултат -> паѓа на време или неам закачено некој услов

EDIT: нвм, помина ми и тај ..
Ееее вака може Danke
Дава ми 20/20 овака, ама не ми е по ќеф ... :s
 
Forum Index » Profile for dzonovM » Messages posted by dzonovM
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team