[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Messages posted by: SmokiB
Forum Index » Profile for SmokiB » Messages posted by SmokiB
Author Message
Пола од тест случаевите работат... Може некој да ми каже што ми е грешно. Пробувам да ја решам со динамичко програмирање...

Но, значи дека правилото важи?
Правилото: (право на учество ќе добијат само оние што ќе имаат решено 240 задачи на МЕНДО заклучно со 20.04.2018год).
Дали ова правило важи за сите? Значи јас, штом немам над 240 задачи решено ќе неможам да се натпреварувам на олимпијадата, иако ме има на листата на поканети учесници???
Dali vaa godina ke ima Makedonska olimpijada? Gledam deka nema staveno vo delot na natprevari za 2018 godina.
Ako ima koga ke bide stavena listata na pokaneti ucesnici?
Fala mnogu.
Pomos... Dobivam nadminat vremenski limit na poslednite tri primera..
Fala mnogu... Nekoj kritiki za kodot, kako bi mozel da go podobram? Ili voa e dobro?
pls,help... Zadacava nesto ne mi ispaga.
 
Forum Index » Profile for SmokiB » Messages posted by SmokiB
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team