[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Messages posted by: ivanab
Forum Index » Profile for ivanab » Messages posted by ivanab
Author Message
http://mendo.mk/Task.do?id=794

Здраво, дали ќе може некоја идеја како да го подобрам решението? Јавува точен резултат само за првите 4 тест примери, а другите се надминат временски лимит.
Еве го мојот код:


 
Forum Index » Profile for ivanab » Messages posted by ivanab
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team