[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Messages posted by: Andrej_Popovski
Forum Index » Profile for Andrej_Popovski » Messages posted by Andrej_Popovski
Author Message
е маре бе .. одма почна да се ангажираш
Здраво јас сум Андреј Поповски Учам во основно училиште Христијан Карпош имам 13 години . Уште од 3 одделение се занивам со програмиранје .. Поздрав
 
Forum Index » Profile for Andrej_Popovski » Messages posted by Andrej_Popovski
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team