[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
ОСТУ „Гостивар“, Гостивар  XML
Forum Index » Добродојдовте!
Author Message
tStojkovskiJoined: 13/02/2010 14:23:00
Messages: 108
Location: Гостивар
Offline

Здраво на сите . Јас сум Томи и сум прва година во ОСТУ „Гостивар“ - Гостивар. Досега сум самоук во полето на програмирање и очекувам да ги проширам знаењета земајќи учество во овие натпревари и да запознаам некои искусни програмери
[Email] [MSN]
 
Forum Index » Добродојдовте!
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team