[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Регионален натпревар за почетничка група  XML
Forum Index » Регионални натпревари
Author Message
GorjanJoined: 04/03/2011 17:08:38
Messages: 7
Offline

Здраво. Ме интересира дали регионалниот натпревар за почетничка група ќе биде електронски или ќе биде некако организиран по училишта?
Јас досега се натпреварував на поголемиот дел од електронските натпревари (сите освен првиот). Дали тоа е доволно за учество, или треба посебно да бидам пријавен?
bedzoJoined: 18/01/2011 02:05:03
Messages: 234
Offline

Дозволено ти е учеството, а регионалниот натпревар ќе биде електронски.
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

1) Да, регионалниот натпревар ќе се одвива електронски.
2) Да, според правилата, доколку си учествувал на барем еден електронски натпревар имаш право на учество на регионалниот натпревар.
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

ZIM Natprevari wrote:Регионалниот натпревар по информатика за учесниците од почетничка група ќе се одржи на 06.05.2011 (петок). За сите учесници натпреварот започнува во 10:00 и трае до 13:30 часот – значи вкупно 3,5 часа. Натпреварот ќе се одвива електронски - преку овој веб-сајт. Можете да поставувате прашање за време на првите 100 минути од натпреварот (до 11:40). Повеќе информации можете да најдете на веб-сајтот на ЗИМ - директен линк тука.

This message was edited 1 time. Last update was at 03/05/2011 00:37:35

 
Forum Index » Регионални натпревари
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team