[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
СОУ Јане Сандански-Струмица  XML
Forum Index » Добродојдовте!
Author Message
komandosJoined: 15/02/2011 20:36:33
Messages: 8
Offline

хехе извинете што не се претставив јас сум Кире Јованов професорот по c++ во Јахја Кемал Струмица поздрав до сите се нај фино
MaximuSRJoined: 05/03/2011 18:08:46
Messages: 16
Offline

Јас сум од Никола Карев...која струка во гимназијата учи програмирање ? нели сте вие економисти =)
ГлоријаJoined: 19/02/2011 23:37:29
Messages: 12
Offline

MaximuSR wrote:Јас сум од Никола Карев...која струка во гимназијата учи програмирање ? нели сте вие економисти =)

Има економско и општа
јас учам општа ама мојата класна држе секција програмски
а јазико се изучува „формално“ во 4та година
gucevskanJoined: 20/02/2011 08:49:10
Messages: 4
Offline

Во гимназија природно математичко подрачје Б учат програмски во 3та година, а природно математичко А во 4та год, се друго е доброволно во секција
MaximuSRJoined: 05/03/2011 18:08:46
Messages: 16
Offline

vie poveke od nas ucate programiranje be haha
ГлоријаJoined: 19/02/2011 23:37:29
Messages: 12
Offline

MaximuSR wrote:vie poveke od nas ucate programiranje be haha

Учеме,за шо не мислеш ти нас?
Нате а математичко Б нели беше за биологија,хемија и такви предмети?
gucevskanJoined: 20/02/2011 08:49:10
Messages: 4
Offline

Да, за такви предмете е и на никој не му е јасно зашо учат програмски
ГлоријаJoined: 19/02/2011 23:37:29
Messages: 12
Offline

gucevskan wrote:Да, за такви предмете е и на никој не му е јасно зашо учат програмски

Богами јас до сеа и не знаеех дека таа насока учат програмски...
 
Forum Index » Добродојдовте!
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team