[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Тест примери  XML
Forum Index » Македонски Олимпијади
Author Message
dime_boskovskiJoined: 24/02/2011 01:27:00
Messages: 8
Offline

Дали можи да ги добијам тест примерите од задачите на Македонската Олипијада 2011???
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

dime_boskovski wrote:Дали можи да ги добијам тест примерите од задачите на Македонската Олипијада 2011???

Задачите од МОИ 2011 се поставени во делот за тренинг, па можеш да ги симнеш тест-случаите од таму - испрати решение на задачата, па оди на "Побарај тест случај".
dime_boskovskiJoined: 24/02/2011 01:27:00
Messages: 8
Offline

fala Jas gi gledav zadacite od Натпревари i tamu nemase vo Тренинг ne proveriv voopsto
 
Forum Index » Македонски Олимпијади
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team