[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Задача Месечина  XML
Forum Index » Јава
Author Message
Patriot


[Avatar]

Joined: 07/12/2009 14:51:49
Messages: 13
Offline

Може ли да ми кажете каде е грешката во моето решение на горенаведената задача?

Добивам 0/20, иако тестирајќи го 20 тест случај локално добивам точно решение.
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

Patriot wrote:Може ли да ми кажете каде е грешката во моето решение на горенаведената задача?

Добивам 0/20, иако тестирајќи го 20 тест случај локално добивам точно решение.

Фала за информацијата. Имаше ситна грешка во системот - специфична за оваа задача (поради начинот на проверка на излезот) и специфично за Јава.
Сега би требало да е во ред - испрати го пак истото решение.
Patriot


[Avatar]

Joined: 07/12/2009 14:51:49
Messages: 13
Offline

Да во ред е, благодарам.
 
Forum Index » Јава
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team