[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Регионален натпревар 2013  XML
Forum Index » Регионални натпревари
Author Message
MOI



Joined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

1. Прочитајте ги информациите за регионалниот натпревар објавени на сајтот на ЗИМ
      http://cs.org.mk/index.php/natprevari/srednoobrazovanie/regionalennatprevar

2. Доколку, за време на спроведување на регионалниот натпревар, дојде до прекин на врската до МЕНДО, задачите ќе бидат објавени на Facebook страната на ЗИМ!!! Нема да има одложување или продолжување на натпреварот
      https://www.facebook.com/ZIM.CS
MBujar



Joined: 14/12/2012 23:12:48
Messages: 2
Offline

Vo koja email adresa treba da odgovaraat mentorite?
Amigo



Joined: 11/05/2011 14:14:12
Messages: 11
Offline

Па секој ментор има добиено меил, тие треба само да вратат повратен одговор како знак дека е прочитано од нивна страна
amijoski



Joined: 03/10/2012 18:45:49
Messages: 8
Offline

Ако дојде до прекин на врската, каде ќе ги испраќаме решенијата ?
stefanr5



Joined: 26/02/2013 22:01:40
Messages: 1
Offline

Amigo wrote:Па секој ментор има добиено меил, тие треба само да вратат повратен одговор како знак дека е прочитано од нивна страна


Mojot mentor nema dobieno e-mail. Taa vi isprati poveke mejlovi za ovoj problem.
MOI



Joined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

amijoski wrote:Ако дојде до прекин на врската, каде ќе ги испраќаме решенијата ?

Ќе си пишува се на Facebook страната на ЗИМ.
MBujar



Joined: 14/12/2012 23:12:48
Messages: 2
Offline

Amigo wrote:Па секој ментор има добиено меил, тие треба само да вратат повратен одговор како знак дека е прочитано од нивна страна


vi napisav poraka i vo e-mail adresata
napisav isto taka licna poraka na userot MOI vo forumot

se nadevam deka nema da ima problemi (za vakvi mali raboti t.e. ******** )
tStojkovski



Joined: 13/02/2010 14:23:00
Messages: 108
Location: Гостивар
Offline

Не можам да го добијам менторот за да види мејл. Се надевам нема да биде проблем со оглед на тоа што сум единствен натпреварувач од училиштето.
[Email] [MSN]
Aleksandar Milanovski



Joined: 10/03/2012 18:42:16
Messages: 1
Offline

jas ucestvuvav na test natprevarot , no sega gi nema zadacite od reginalniot natprevar kaj mene , vo sto e problemot ?
andrybieber



Joined: 24/02/2013 12:08:36
Messages: 1
Offline

зошто ми ги немате пратено задачите? правилно сум регистрирана, според критериумот се надевам..
MOI



Joined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

Aleksandar Milanovski wrote:jas ucestvuvav na test natprevarot , no sega gi nema zadacite od reginalniot natprevar kaj mene , vo sto e problemot ?

Немаш одбрано група, претпоставувам. Беше спомнато на 10 места
MOI



Joined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

Објавени се резултатите за почетничка група.
komandos



Joined: 15/02/2011 20:36:33
Messages: 8
Offline

а кои се шансите да се прати тотално не точно решение, да помине на сите тест примери и да се добие 100 бода за задачата?
MOI



Joined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

Објавени се резултатите за основна група.
MOI



Joined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

Објавени се резултатите за напредна група.
 
Forum Index » Регионални натпревари
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team