[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
СЕМОС: Бесплатен on-line час за C++ на 02 Ноември (сабота)  XML
Forum Index » Општа дискусија
Author Message
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

Информација од Семос Едукација:
    СЕМОС Детскиот Едукативен Центар сака да излезе во пресрет на учениците кои живеат надвор од Скопје и да им овозможи изучување на програмскиот јазик C++, со цел да им помогне во формалното образование, но и да им даде шанса да се подготват и да учествуваат на наредниот Државен натпревар по информатика.

    Предавањето се пренесува во живо во закажаното време и го претставува воведниот дел од Програмирање во C++ обуката. Наместо да го следите предавањето во училница, се логирате на линк кој дополнително ќе ви биде доставен и пристапувате од кое било место. Презентацијата е интерактивна, исто како и во училница и се одвива во реално време. Единствената разлика е тоа што тренерот е на една локација, а вие сте сместени удобно во вашиот дом.

    Повеќе информации тука: http://www.semosedu.com.mk/Default.aspx?mId=123&eid=346&Lan=MK

This message was edited 2 times. Last update was at 25/10/2013 14:52:54

Nikola DanevskiJoined: 18/01/2012 13:09:51
Messages: 6
Offline

а ќе има пак или..?
 
Forum Index » Општа дискусија
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team