[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Да се креира телефонски именик во C++ но со структури по можност  XML
Forum Index » C/C++
Author Message
kikefilipJoined: 21/05/2014 21:58:01
Messages: 1
Offline

Ми треба помош дали некој знај како да ја реши оваа задача.


Да се креира телефонски именик. За секој претплатник да биде дадено Име,Презиме,Град, Телефонски број.Во именикот да бидат предвидени опции за: внесување,испис,пребарување. по име,презиме,град,телефонски број.По потреба да постои операција за бришење.Именикот да биде во секој момент при внесот сортиран.Програмата да се тестира со податоци за 10 претплатници.
BATIRJoined: 20/06/2015 16:36:50
Messages: 155
Offline

Mozes so struct ili taka nesto, so modifikacija
 
Forum Index » C/C++
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team