[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Регионален по Програмирање  XML
Forum Index » Регионални натпревари
Author Message
WpXAceJoined: 17/02/2010 20:18:37
Messages: 7
Offline

Бидејќи ми е првпат да одам на ваков натпревар сакам да знам од тие што биле:
Дали ќе биде објавено каде ќе се одржи натпреварот? (за секоја група посебно)
Кога ќе биде објавено?
Колку поени се потребни (или колку задачи се потребни) за да се продолжи на Државен?
Како ќе се прегледуваат програмите (Дали откако ќе ги направиме ќе треба да му ги предадеме на надлежниот со што тој после ќе ги прегледува со групата на информатичари, па ќе чекаме додека не се објават најпрво решенијата па резултатите)?
Ова го прашувам бидејќи сум одел на натпревари по математика па така се прегледуваат задачите.
Благодарам однапред.
WpXAceJoined: 17/02/2010 20:18:37
Messages: 7
Offline

WpXAce wrote:Бидејќи ми е првпат да одам на ваков натпревар сакам да знам од тие што биле:
Дали ќе биде објавено каде ќе се одржи натпреварот? (за секоја група посебно)
Кога ќе биде објавено?
Колку поени се потребни (или колку задачи се потребни) за да се продолжи на Државен?
Како ќе се прегледуваат програмите (Дали откако ќе ги направиме ќе треба да му ги предадеме на надлежниот со што тој после ќе ги прегледува со групата на информатичари, па ќе чекаме додека не се објават најпрво решенијата па резултатите)?
Ова го прашувам бидејќи сум одел на натпревари по математика па така се прегледуваат задачите.
Благодарам однапред.

Не ги видов правилата.
nikola3103


[Avatar]

Joined: 25/12/2009 16:09:56
Messages: 184
Offline

sea jasno ti e ili treba objasnuvanje?
WpXAceJoined: 17/02/2010 20:18:37
Messages: 7
Offline

nikola3103 wrote:sea jasno ti e ili treba objasnuvanje?

Стана јасно. Мислев дека нема да биде електронски натпреварот, затоа.
nikola3103


[Avatar]

Joined: 25/12/2009 16:09:56
Messages: 184
Offline

Mislam deka znam eden so vakov nickname od kaj si? (mislam kaj ucis)
WpXAceJoined: 17/02/2010 20:18:37
Messages: 7
Offline

nikola3103 wrote:Mislam deka znam eden so vakov nickname od kaj si? (mislam kaj ucis)

Во Георги Димитров, IV-та година. Никот да не го знаеш од некој форум или... ?
nikola3103


[Avatar]

Joined: 25/12/2009 16:09:56
Messages: 184
Offline

Pa da nikot mi bese poznat ali og gorgi malku deca znam pa mali se sansite da te znam
 
Forum Index » Регионални натпревари
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team