[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Точни резултати, а Мендо не ги прифаќа......  XML
Forum Index » Општа дискусија
Author Message
AngryAceJoined: 17/09/2014 17:04:37
Messages: 12
Offline

Ја решив задачата http://mendo.mk/Task.do?id=13 и јас добивам точни резултати како на примерот, и на другите тест случаи, но мендо ми ги покажува сите погрешни.
Еве го кодот за да видите за што станува збор


со додавање на "<<endl" во претпоследниот ред () мендо успева да ми го признае првиот тест случај но останатите 9 не ми ги признава.
Би сакал да добијам некое објаснување ако може, Поздрав!!

>
lekovJoined: 12/12/2014 11:52:12
Messages: 30
OfflineТи поправив 2 грешки и работи за 10/10. Види погоре каде си згрешил.

This message was edited 1 time. Last update was at 09/02/2015 10:39:30

AngryAceJoined: 17/09/2014 17:04:37
Messages: 12
Offline

This message was edited 2 times. Last update was at 09/02/2015 20:46:39

lekovJoined: 12/12/2014 11:52:12
Messages: 30
Offline

AngryAce wrote:

Ај ако сакаш објасни ми што ти значи тоа j><=knigi.
AngryAceJoined: 17/09/2014 17:04:37
Messages: 12
Offline

lekov wrote:
AngryAce wrote:

Ај ако сакаш објасни ми што ти значи тоа j><=knigi.


тоа е copy paste nekoj bug omg, не знам што е тоа никогаш јас тоа не би го напишал
lekovJoined: 12/12/2014 11:52:12
Messages: 30
Offline

AngryAce wrote:
ne znam zosto "j><=knigi" dava greski na mendo koga kaj mene raboti se vo red

Океј тогаш
 
Forum Index » Општа дискусија
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team