[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Rectangles  XML
Forum Index » Задачи од меѓународни натпревари
Author Message
imperatormkJoined: 12/02/2014 21:31:03
Messages: 2
Offline

Здраво. Кодот што го имам не поминува ни на едно тест решение, иако на тие тест примери кои ги пробав е прилично блиску до бараниот резултат.Мислења?
 
Forum Index » Задачи од меѓународни натпревари
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team