[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Do koe mesto odat na drzaven na mendo ?  XML
Forum Index » Задачи од национални натпревари
Author Message
stoki97Joined: 18/02/2015 15:20:59
Messages: 9
Offline

Moze Nekoj da mi kaze do koe mesto odat na drzavniot natprevar za MENDO
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

stoki97 wrote:Moze Nekoj da mi kaze do koe mesto odat na drzavniot natprevar za MENDO

Од некое (мое) искуство, најчесто поминуваат неколку дена (можеби 10), додека не се објават таквите информации - треба да помине делот за приговори, да се направи анализа каде ќе биде натпреварот (иако 99% се знае), колку простории ќе бидат слободни тој ден (за да се знае колку луѓе може да се поканат и слично).

Инаку, до кое место (со колку поени) се оди на Државен зависи и од возраста (кое одделение / година е ученикот).
 
Forum Index » Задачи од национални натпревари
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team