[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Помош задача  XML
Forum Index » Pascal
Author Message
Kiko206Joined: 14/02/2017 13:51:23
Messages: 13
Offline

Ај ве молам за помош ми треба ова задача: 11.Да се состави програма во Паскал со која една матрица abc[10x10] ќе се пополни со a во главната дијагонала и под неа,а со y во другите места. Вака некако треба да изгледа https://imgur.com/a/GPy5r
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

Kiko206 wrote:Ај ве молам за помош ми треба ова задача: 11.Да се состави програма во Паскал со која една матрица abc[10x10] ќе се пополни со a во главната дијагонала и под неа,а со y во другите места. Вака некако треба да изгледа https://imgur.com/a/GPy5r

Ова делува како некоја задача за домашно, така да во иднина гледај сам да решаваш.
 
Forum Index » Pascal
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team