[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Мендо натпревар на 05.03.2011  XML
Forum Index » Општа дискусија
Author Message
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

На 05.03.2011 (една недела пред регионалниот натпревар за основна и напредна група) ќе организираме еден Мендо натпревар каде задачите ќе бидат со слична тежина како и задачите кои ќе ги има на регионалниот натпревар. Иако натпреварот не е поврзан со циклусот натпревари (нема да носи поени, ...), сепак е добра можност да видите како се носите со останатите натпреварувачи.

Доколку некој сака да организира (да ги напише задачите) за друг Мендо натпревар, нека пише тука или во некоја друга тема датум и време во кое сака да го организира и доколку има луѓе кои ќе се пријават дека ќе учествуваат - ќе закажеме веднаш уште еден натпревар.
obi1kenobiJoined: 18/02/2010 20:01:33
Messages: 168
Offline

Отприлика кое време ќе биде овој натпревар? Бидејќи на истиот датум ќе има COCI, па би сакал и таму да учествувам.
ac1dJoined: 14/02/2010 13:33:00
Messages: 64
Offline

Што повеќе натпревари тоа подобро
Denis


[Avatar]

Joined: 29/01/2010 18:55:07
Messages: 27
Offline

18:00

The function of good code is to make the complex appear to be simple.
[Email]
dejandenibJoined: 12/02/2010 12:40:13
Messages: 33
Offline

Може овој мендо натпревар да го поместите малку, на пример 18:30, или 19:00 часот,бидејки хрватското COCI трае од 15 до 18 часот, да имаме малку пауза измеѓу натпревариве.
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

Тогаш, најдобро е натпреварот да биде на 06.03.2011 во 18:00.

Има некои забелешки за тој термин?
obi1kenobiJoined: 18/02/2010 20:01:33
Messages: 168
Offline

Мене баш и не ми одговара, тоа време патувам од дома за Скопје... Како би било натпреварот да се помести на пример сабота сабајлето кај 11, ако одговара?
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

Кој термин ќе се договорите во тој ќе го направиме натпреварот.
dejandenibJoined: 12/02/2010 12:40:13
Messages: 33
Offline

На натпреварот ќе има помалку учесници ако е сабота во 11 , за разлика од 18:30. (петок навечер доцна легнуваат сите). Што повеќе конкуренција, подобро.

Јас сум за сабота, 05.03 18:30 или 19:00 часот, или па недела 06.03 , 12 или 13 часот.
obi1kenobiJoined: 18/02/2010 20:01:33
Messages: 168
Offline

Епа ај сабота попладнето нека биде во 19:00 штом ти се излегува толку
bedzoJoined: 18/01/2011 02:05:03
Messages: 234
Offline

А во 19:00 во недела?
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

bedzo wrote:А во 19:00 во недела?

obi1kenobi кажа дека не му одговара тој термин.

This message was edited 1 time. Last update was at 02/03/2011 00:39:58

MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

Натпреварот е закажан за 05.03.2011 во 19:00.

This message was edited 1 time. Last update was at 02/03/2011 00:40:26

tStojkovskiJoined: 13/02/2010 14:23:00
Messages: 108
Location: Гостивар
Offline

Колку задачи ќе има?
[Email] [MSN]
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

tStojkovski wrote:Колку задачи ќе има?


Три или четири
 
Forum Index » Општа дискусија
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team