[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Минатогодишни задачи  XML
Forum Index » Задачи од национални натпревари
Author Message
hackerangelJoined: 12/02/2010 22:33:35
Messages: 2
Offline

Ќе ги ставите ли задачите на сајтот од регионален, државен, мак.олимпијада од претходните години 2008,2007,2006 итн. Баш би сакал да видам какви задачи се паѓале порано.
Bojan KostadinovJoined: 08/10/2009 13:56:21
Messages: 89
Offline

Тешко дека ќе ги ставиме на системот , но доколку некој ги има слободно нека ги постави на вики-то...

This message was edited 1 time. Last update was at 13/02/2010 12:13:14

bidikovJoined: 12/02/2010 01:10:05
Messages: 16
Offline

Јас би требало да ги имам текстовите (а богами и поголем дел од тест примерите) - ај да побарам по хардов некаде па ке ги ставам ...

--
Владислав Бидиков
ФИНКИ систем инженер
 
Forum Index » Задачи од национални натпревари
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team