[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Messages posted by: DejanMbk
Forum Index » Profile for DejanMbk » Messages posted by DejanMbk
Author Message
Сакам да прашам зошто Васил Кузевски бесе повикан на вториот изборен натпревар, кога го нема на горниот список, ниту пак освои довлен број на поени за да се пласира.
 
Forum Index » Profile for DejanMbk » Messages posted by DejanMbk
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team