[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Втор изборен натпревар (28.04.2011 16:00-19:00)  XML
Forum Index » Македонски Олимпијади
Author Message
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

Според резултатите од МОИ 2011 (освоени медали) и постигнатите резултати на првиот изборен натпревар, на вториот изборен натпревар (28.04.2011 16:00-19:00) се покануваат следниве натпреварувачи:

1. Христијан Богоевски
2. Предраг Груевски
3. Дејан Божиновски
4. Јован Крајевски
5. Кристијан Трајковски
6. Максим Трифуновски
7. Костадин Хаџибанов
8. Филип Станковски

This message was edited 1 time. Last update was at 26/04/2011 23:03:18

nikola3103


[Avatar]

Joined: 25/12/2009 16:09:56
Messages: 184
Offline

Нешо резултати од вториот изборен? Кој иде на светска кој на бакланска? поени , рангиране конечно ке има?
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

nikola3103 wrote:Нешо резултати од вториот изборен? Кој иде на светска кој на бакланска? поени , рангиране конечно ке има?


Мени -> Натпревари -> Квалификации за меѓународни натпревари
VasilKJoined: 30/05/2010 12:29:35
Messages: 17
Offline

А може барем линкови или имиња од задачите од вториот изборен натпревар? Јас до 3:40 бев во школо па не стигнав да дојдам
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

VasilK wrote:А може барем линкови или имиња од задачите од вториот изборен натпревар? Јас до 3:40 бев во школо па не стигнав да дојдам

Официјално, не. Објаснив зошто тука.
Неофицијално, провери си го сандачето за приватни пораки
tStojkovskiJoined: 13/02/2010 14:23:00
Messages: 108
Location: Гостивар
Offline

MOI wrote:
VasilK wrote:А може барем линкови или имиња од задачите од вториот изборен натпревар? Јас до 3:40 бев во школо па не стигнав да дојдам

Официјално, не. Објаснив зошто тука.
Неофицијално, провери си го сандачето за приватни пораки

Ако може и мене да ми пратиш
[Email] [MSN]
lunatic3331Joined: 30/01/2010 20:01:15
Messages: 22
Offline

И на мене ако може
Vikjan94Joined: 22/02/2011 20:11:00
Messages: 27
Offline

tStojkovski wrote:
MOI wrote:
VasilK wrote:А може барем линкови или имиња од задачите од вториот изборен натпревар? Јас до 3:40 бев во школо па не стигнав да дојдам

Официјално, не. Објаснив зошто тука.
Неофицијално, провери си го сандачето за приватни пораки

Ако може и мене да ми пратиш


И јас би сакал, ако може!
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

Пратено на VasilK, tStojkovski, lunatic3331 и Vikjan94.
Оставам на вас да им ги пратите задачите на останатите заинтересирани.
bedzoJoined: 18/01/2011 02:05:03
Messages: 234
Offline

пуштете и накај мене )
ACRushJoined: 12/02/2010 17:34:25
Messages: 19
Offline

Ајде ако сакате и навака

MACEDONIA ÜBER ALLES !!!
Vikjan94Joined: 22/02/2011 20:11:00
Messages: 27
Offline

MOI wrote:Пратено на VasilK, tStojkovski, lunatic3331 и Vikjan94.
Оставам на вас да им ги пратите задачите на останатите заинтересирани.


Фала
VasilKJoined: 30/05/2010 12:29:35
Messages: 17
Offline

Пратено на bedzo и ACRush
DejanMbkJoined: 03/05/2011 20:10:28
Messages: 1
Offline

Сакам да прашам зошто Васил Кузевски бесе повикан на вториот изборен натпревар, кога го нема на горниот список, ниту пак освои довлен број на поени за да се пласира.
tStojkovskiJoined: 13/02/2010 14:23:00
Messages: 108
Location: Гостивар
Offline

DejanMbk wrote:Сакам да прашам зошто Васил Кузевски бесе повикан на вториот изборен натпревар, кога го нема на горниот список, ниту пак освои довлен број на поени за да се пласира.

Затоа што ќе ја претставува Македонија на ЈБОИ
[Email] [MSN]
 
Forum Index » Македонски Олимпијади
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team