[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Одење на државен натпревар  XML
Forum Index » Регионални натпревари
Author Message
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

MaximuSR wrote:Менторите? Што ако некој немам ментор како на пример јас?

Тогаш ќе те контактираме тебе, па некој од школото - за да добиеме потврда дека навистина си ученик таму.
macstr1k3rJoined: 24/02/2011 00:57:16
Messages: 10
Offline

Напишете тука информации, ако наеднаш пратите мејл до менторите, кога е тоа. Мојот ментор пример (тој што ми е напишан) тешко дека некогаш чита мејл. Исто така добро би било и ние да имаме информации од типот кога како што колку време ќе решаваме и такви ствари. Да развиеме мала дискусија околу ова. Исто така информации што оперативен систем компајлер/ИДЕ ќе се користи, ја например сум навикнат на linux. кодот го пишувам во vim и после си компајлирам со gcc/g++ . добро би било да имаме избор меѓу оперативни системи, или пак да се најавиме однапред.

This message was edited 1 time. Last update was at 26/03/2011 16:25:32

tStojkovskiJoined: 13/02/2010 14:23:00
Messages: 108
Location: Гостивар
Offline

macstr1k3r wrote:Напишете тука информации, ако наеднаш пратите мејл до менторите, кога е тоа. Мојот ментор пример (тој што ми е напишан) тешко дека некогаш чита мејл. Исто така добро би било и ние да имаме информации од типот кога како што колку време ќе решаваме и такви ствари. Да развиеме мала дискусија околу ова. Исто така информации што оперативен систем компајлер/ИДЕ ќе се користи, ја например сум навикнат на linux. кодот го пишувам во vim и после си компајлирам со gcc/g++ . добро би било да имаме избор меѓу оперативни системи, или пак да се најавиме однапред.

пишува во правилата мислам
[Email] [MSN]
mileJoined: 31/12/2009 17:32:27
Messages: 92
Offline

http://www.cs.org.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=16&Itemid=23&lang=mk
macstr1k3rJoined: 24/02/2011 00:57:16
Messages: 10
Offline

Пишува 02-03 април. Може ли подетална информација, дали натпреварот ќе е 2 дена за двете групи или пак ќе еден ден една, друг ден друга, или пак како. Го прашувам ова бидејќи истиот тој викенд има НСНД во Штип па би сакал ако можам барем еден ден да фатам.
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

macstr1k3r wrote:Пишува 02-03 април. Може ли подетална информација, дали натпреварот ќе е 2 дена за двете групи или пак ќе еден ден една, друг ден друга, или пак како. Го прашувам ова бидејќи истиот тој викенд има НСНД во Штип па би сакал ако можам барем еден ден да фатам.

Натпреварот е на 02.04.2011. Следниот ден има доделување на дипломи/признанија/награди...
 
Forum Index » Регионални натпревари
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team