[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
ВАЖНО: Натпреварувачка група за регионален натпревар 2013  XML
Forum Index » Регионални натпревари
Author Message
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

1. Посетете ја оваа страна и одберете натпреварувачка група
     http://mendo.mk/User_EditCompetitionProfile.do

2. Проверете на следниот линк дали го гледате регионалниот натпревар за групата што сте ја одбрале (на пример, треба да има натпревар "Регионален натпревар 2013 (основна група)" ако сте одбрале основна група
     http://mendo.mk/Competitions.do
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

Еве ги и резултатите од тест натпреварот (ако некој, случајно, неможе да ги најде):
      http://mendo.mk/User_CompetitionResults.do?id=132
tStojkovskiJoined: 13/02/2010 14:23:00
Messages: 108
Location: Гостивар
Offline

Зошто мислам дека лани подолго траеше регионалниот натпревар?
И ако е скратено времето, зошто?
[Email] [MSN]
mileJoined: 31/12/2009 17:32:27
Messages: 92
Offline

tStojkovski wrote:Зошто мислам дека лани подолго траеше регионалниот натпревар?
И ако е скратено времето, зошто?


Не знам зошто мислиш дека лани подолго траеше натпреварот? Веројатно затоа што навистина беше така.

Годинава сметаме дека наптреварувачите се подобри, понавежбани и со тоа попаметни, па доволно ќе им биде предвиденото време!

Ви посакуавме успех на сите!
 
Forum Index » Регионални натпревари
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team