[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
регионален натпревар 2014  XML
Forum Index » Регионални натпревари
Author Message
nshapkarJoined: 23/02/2013 20:05:14
Messages: 1
Offline

Кога ќе се одржи регионалниот натпревар и дали доколку учествувавме минатата година треба повторно да правиме нови профили на мендо?
Lord_of_Life


[Avatar]
Joined: 17/12/2011 14:21:32
Messages: 15
Location: N/A
Offline

nshapkar wrote:Кога ќе се одржи регионалниот натпревар и дали доколку учествувавме минатата година треба повторно да правиме нови профили на мендо?


http://mendo.mk/Article.do?id=19

Можеш да го користиш стариот профил, но ќе треба да направиш измени во Профил >> Натпревари >> Циклус натпревари 2014

A nerd is someone whose life revolves around computers and technology.
A geek is someone whose life revolves around computers and technology, and likes it!

Hey! It compiles! Ship it!
[WWW]
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

Баш како што кажа Lord_of_Life, иако ќе има уште едно соопштение на МЕНДО со линк до "Профил >> Натпревари >> Циклус натпревари 2014", за да ве потсетиме да ги ажурирате податоците. Важно, сега засега, е да се осигурате дека наставниците ќе ве пријават на natprevar@cs.org.mk.
 
Forum Index » Регионални натпревари
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team