[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Messages posted by: mprelevic
Forum Index » Profile for mprelevic » Messages posted by mprelevic
Author Message
Задачите од тест натпреварите до сега каде се поставени? Ги барав низ тренингот, но после надградбата не можев да ги пронајдам...
за задачата броеви ако можи да го постираш решението
Дали можи тука да ги постирате решенијата од тест натпреварот годинава (2013)?
Јас имам 2 задачи:

ја решив, и да, то беше еден од проблемите :Д
Дали можи да ми помогните со задачава, вади рантајм ерор на повеќето случаи...
еве го кодот, а супер би ми дошол и некој тест пример за да видам кај имам грешка, поминува само на 2 примери

матрицата беше помала, ама пак на пола не оди...
Можи малку помош околу решението на задачава?
Еве го кодот што го напишав:
не е наведено време кога е тест натпреварот во сабота
затоа и напишав
Ме интересира кога ќе започнат електронските натпревари во оваа година?
И кога ќе бидат регионалниот и државниот натпревар по програмирање,
дали повторно ќе има поклопување со други натпревари или не?
Прочитав во правилата дека од крајот на март ќе биде, а нема ништо во делот натпревари, па одлучив да прашам тука
кога почнуваат електронските натпревари?
 
Forum Index » Profile for mprelevic » Messages posted by mprelevic
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team