[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Messages posted by: Crypter
Forum Index » Profile for Crypter » Messages posted by Crypter
Author Message
Задачава искомпајлирана на компајлерот што доаѓа со CodeBlocks работи совршено. Резултатот е секогаш точен и со примерите што сам ги смислував и со тие што ги има во текстот на задачата и со тест примерите кои ги симнав. Истиот овој код аплоудиран на мендо паѓа на СИТЕ тест примери. Ќе ве молам да го проверите ова зашто јас веќе го проверив кодов неколку пати со уште еден учесник на натпревариве и двајцата стигнавме до истиот заклучок.

Задачата: http://mendo.mk/Task.do?id=127

Кодот:
Доделувањето на наградите и слично се врши според сумираните резултати од сите натпревари или само според резултатите од Државниот натпревар?
 
Forum Index » Profile for Crypter » Messages posted by Crypter
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team