[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Каде да видам колку поени имам освоено  XML
Forum Index » Општа дискусија
Author Message
mariomakoJoined: 03/03/2011 12:27:04
Messages: 34
Offline

Здраво, пред неполни 5 минути заврши вториот електронси натпревар. Каде можам да видам колку поени сум освоил и каде можам да видам колку вкупно поени сум освоил досега ?

Поздрав
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 445
Offline

mariomako wrote:Здраво, пред неполни 5 минути заврши вториот електронси натпревар. Каде можам да видам колку поени сум освоил и каде можам да видам колку вкупно поени сум освоил досега ?

Поздрав

Натпревари -> Втор електронски натпревар -> Резултати (линкот е под листата на задачи).
Листа со вкупно освоени поени ќе објавиме на 12.03.2011 (по завршување на регионалниот натпревар), бидејќи таа се пресметува за секоја натпреварувачка група посебно, а до 11.03.2011 е можно некој од натпреварувачите да промени група.

This message was edited 2 times. Last update was at 08/03/2011 12:35:58

 
Forum Index » Општа дискусија
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team