[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Регионален натпревар 2011  XML
Forum Index » Регионални натпревари
Author Message
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 2011
Официјалните резултати од регионалниот натпревар 2011 ќе бидат објавени на 18.03.2011 (петок). Во исто време, ќе бидат објавени и освоените награди и признанија, како и листа на поканети учесници на државниот натпревар. Најдоцна до 17.03.2011 ќе бидат разгледани сите поднесени приговори.

Начелно, комисијата за натпревари одлучи да ги повика сите оние кои што имаат освоено над 40% од поените од електронските и регионалниот натпревар (види "сумарни резултати за основна/напредна група" кај листата на натпревари).

--------------------------

ДОПОЛНИТЕЛЕН „ЗЕЛЕН БИЛЕТ“ натпревар
На 20.03.2011 (недела) во 18:00-20:00 ќе се одржи натпревар, кој ќе понуди дополнителна можност за учество на државниот натпревар на сите оние кои нема да се пласираат од регионалниот натпревар.

Од тој натпревар, според постигнатите резултати, во листа на поканети учесници на државните натпревари ќе се додадат по ТРОЈЦА натпреварувачи од секоја од двете групи (основна и напредна). На ранг листата од ЗЕЛЕНИОТ натпревар, нема да влијаат резултатите од веќе пласираните натпреварувачи (кои исто така, по желба, ќе може да учествуваат на натпреварот).
mariomakoJoined: 03/03/2011 12:27:04
Messages: 34
Offline

Наптреварот Електронски ли ќе е ?
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

mariomako wrote:Наптреварот Електронски ли ќе е ?

Да.
dejanstamenovJoined: 02/03/2011 16:52:37
Messages: 4
Location: Прилеп
Offline

Не разбрав дали оние кои имаат над 40% од електронските и регионалните одат на државен?
FilipbitolaJoined: 19/03/2010 15:33:18
Messages: 32
Offline

Vo delot natprevari ima lista na procentite za sekoj ucesnik na regionalniot natprevar. Site onie koi imaat nad 40% odat na drzaven bez zelenata karta
dejanstamenovJoined: 02/03/2011 16:52:37
Messages: 4
Location: Прилеп
Offline

Filipbitola wrote:Vo delot natprevari ima lista na procentite za sekoj ucesnik na regionalniot natprevar. Site onie koi imaat nad 40% odat na drzaven bez zelenata karta

Фала!
macstr1k3rJoined: 24/02/2011 00:57:16
Messages: 10
Offline

Може информација, кога ќе бидат објавени официјалните решенија од натпреварот?
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

macstr1k3r wrote:Може информација, кога ќе бидат објавени официјалните решенија од натпреварот?

Дадов одговор (и објавив решенија) во другата тема - "Решенија регионален".
VasilKJoined: 30/05/2010 12:29:35
Messages: 17
Offline

а како ќе се одржи натпреварот во недела? на страната со натпревари сеуште нема нов натпревар..
bedzoJoined: 18/01/2011 02:05:03
Messages: 234
Offline

Ќе се одржи електронски.
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

VasilK wrote:а како ќе се одржи натпреварот во недела? на страната со натпревари сеуште нема нов натпревар..

Додаден е во листата на натпревари со име "Зелен билет натпревар 2011". Ќе се одржи електронски/онлајн, исто како и регионалниот натпревар.

This message was edited 1 time. Last update was at 18/03/2011 14:50:23

MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

Уште една информација: Резултатите од регионалниот натпревар се конечни.
Освоените награди/признанија, како и листата на поканети учесници на државниот натпревар ќе бидат објавени денес по (променето: 21 часот).

This message was edited 3 times. Last update was at 18/03/2011 20:11:18

macstr1k3rJoined: 24/02/2011 00:57:16
Messages: 10
Offline

Еве сега е по 21 часот... повторно доцните.
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

Објавени се конечните резултати од регионалниот натпревар на почетната страница од системот.
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

macstr1k3r wrote:Еве сега е по 21 часот... повторно доцните.

Ние сакаме да мислиме дека сме ги објавиме и порано - бидејќи според правилата, резултатите треба да бидат објавени до 23.03.2011.

Шала на страна, дел од комисијата е денес на конференција во Битола, па затоа неможев со сигурност да кажам кога ќе бидат објавени резултати. А и не доцниме многу

This message was edited 1 time. Last update was at 18/03/2011 22:33:44

 
Forum Index » Регионални натпревари
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team